Skip to content

Evenement

Ben je op zoek naar een interessante spreker voor jouw bedrijfsevenement of congres? Dan ben je hier aan het goede adres!

klaas lezingvk
Evenement

Info sprekers

Onze sprekers inspireren graag jouw medewerkers, congresdeelnemers of gasten om met de energie van vitalogie aan de slag te gaan. Of het nu gaat om inzicht te krijgen in wat vitaliteit inhoudt of juist om een verdieping op het gebied van leefstijl, mentaal, sociaal of spiritueel welzijn, onze sprekers staan voor je klaar.
 
Al onze sprekers hebben hun sporen in vitaliteitsland ruim verdiend. Ze hebben al duizenden mensen mogen inspireren om van vitaliteit een prioriteit te maken.
Klaas Koster (vierkant)

Klaas Koster

Klaas is oprichter van het trainings- en adviesbureau Vitalogisch BV en directeur van de Vitacademie BV. Daarnaast is hij initiator van de Nationale Vitaliteitsweek en de Dag van de Vitalogie.

Millie van der Heijden

Millie van der Heijden

Millie is vitaloog, trainer en leefstijlcoach. Zij is partner bij Vitalogisch en docent aan verschillende opleidingsinstituten. In haar praktijl “Een Goed Leven” begeleidt ze mensen naar een gezonde leefstijl.