Joske Ten Bosch – Vitalogisch

The very shitty workshop – Vitaliteit begint in je darmen

In onze darmen zitten ongeveer 38 triljoen bacteriën. Al deze darmbacteriën zijn van essentieel belang voor onze gezondheid. Ze zorgen niet alleen voor de vertering van voedsel, hun impact gaat veel verder dan dat. Zo bepalen ze bijvoorbeeld voor een heel groot deel hoe je immuunsysteem functioneert, hoe je je mentaal voelt, hoe zwaar je bent, en welke hormonen er aangemaakt worden. Onze darmbacteriën gezond houden, is dus nogal van belang. En het goede nieuws is: je hebt zelf heel veel invloed op de kwaliteit van je darmflora.

Maar hoe doe je dat nu? Joske neemt je mee in de wereld van je darmflora.

Over Joske Ten Bosch – Vitalogisch

Naast Vitaliteits, voeding- en leefstijlcoach is Joske Ten Bosch trainer, verbonden aan Vitalogisch en het Nature Care College in Sydney. Zij heeft een sterke passie voor voeding, duurzaamheid en natuur. Hoewel ze een specialisme in voeding heeft, benaderd ze vitaliteit holistisch en legt verbanden tussen voeding en andere factoren zoals beweging, stress en uiteraard de omgeving waarin mensen leven. Alles is verbonden met elkaar.

Samen met haar gezin woont ze in haar Portugal, waar ze een plek aan het bouwen is om hun droom te verwezenlijken: een meer zelfvoorzienende manier van leven, in en met de natuur. Door middel van deze plek hoopt ze andere mensen te inspireren duurzamer te gaan leven: in hun voedingskeuzes en daarbuiten. Onder het motto: “Making Vitality a reality”.

Klaas Koster
Klaas Koster
Joske Ten Bosch
Joske Ten Bosch
Stineke Nanninga
Stineke Nanninga
Jürgen de Jong
Jürgen de Jong
Jolanda Breur
Jolanda Breur