Jürgen de Jong – Mister Brightside

Workshop Financiële Vitaliteit = meer dan budgetcoaching

Voor velen is “financiële  vitaliteit” niet het meest bekende terrein binnen de totale vitaliteitsschijf. Echter op dit moment misschien wel het onderdeel waar de meeste (verborgen) pijn zit voor zowel werknemers als werkgevers. Recent onderzoek wijst namelijk uit dat 73 % van de Nederlandse bevolking zich niet of onvoldoende financieel fit mag noemen. En daar heeft niet alleen de werknemer last van, maar zeker ook de werkgever.

In deze workshop leer je hoe financial wellbeing kunt bevorderen en dat dat niet alleen te maken heeft met budgetcoaching of schuldhulpverlening maar een integrale en amplitieve aanpak verdient.

Over Jürgen de Jong – Mister Brightside

Jürgen de Jong is Lifestyle Financial Planner en richtte samen met zijn compagnon Jeroen van der Linden begin 2022 het bedrijf Mister Brightside Financial Wellbeing op. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen financieel vitaal te maken en te houden. Jürgen is jarenlang actief geweest in de traditionele financiële dienstverlening waar het met name draait om het afsluiten van financiële producten. Hij gelooft niet dat je hiermee een mensenleven kunt veranderen. En met financiële  planning / coaching kan dat wel. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken, betrekt hij de werkgever erbij. Waarom? Die heeft namelijk ook baat bij een financieel vitale medewerker!

Klaas Koster
Klaas Koster
Joske Ten Bosch
Joske Ten Bosch
Stineke Nanninga
Stineke Nanninga
Jürgen de Jong
Jürgen de Jong
Jolanda Breur
Jolanda Breur