Stineke Nanninga – Vitalogisch

Workshop Waar je mee om gaat, raak je mee besmet

Je bent het gemiddelde van de vijf collega’s met wie je het meest omgaat. Stel je voor … je werkdag is nét begonnen en je collega’s beginnen al te klagen. Van ‘we gaan die deadline vast niet halen’ tot ‘de vergaderingen lopen uit’. Voor je het weet ben je al jouw positieve energie kwijt. En in no time bekijk ook jij je werk door een donkere bril. Klinkt niet fijn, toch?

Tijdens deze interactieve workshop ga jij aan de slag met ‘jouw gemiddelde’ d.m.v. praktische en leuke opdrachten zodat jij aan het eind helder hebt hoe jij jouw positieve energie kunt behouden en bewaken.

Over Stineke Nanninga – Vitalogisch

Stineke Nanninga is een amplitieve Vitaloog. Haar focus ligt vooral op dat gene wat al goed gaat; hoe kun je dat versterken, vergroten en nog meer inzetten. Door haar frisse blik, open houding en nieuwsgierige aard is zij goed in staat om het positieve er uit te pikken en die energie meer in te zetten (zodat de ‘shit’ zooi daardoor makkelijker op te ruimen is en het allemaal niet zo zwaar voelt). Ze is een co-creator en sparringspartner op strategisch niveau; ze houdt niet van losse flodders en humor is voor haar een must.

Klaas Koster
Klaas Koster
Joske Ten Bosch
Joske Ten Bosch
Stineke Nanninga
Stineke Nanninga
Jürgen de Jong
Jürgen de Jong
Jolanda Breur
Jolanda Breur