Skip to content

Partners

We werken graag samen met kennis- en netwerkpartners zodat we het verspreiden van het gedachtegoed Vitalogie kunnen populariseren, verder verspreiden en vooral implementeren bij organisaties. 

Hierin onderscheiden we twee verschillende soorten partners:

  • Training-, advies- & implementatiepartners. Deze partners vertalen vitalogie naar de praktijk en brengen advies uit en verzorgen trainingen en implementatietrajecten.
  • Samenwerkings- & netwerkpartners. Bij deze partners staat van elkaar leren, onderzoek en gezamenlijk doorontwikkelen en implementeren van vitalogie centraal.

Onze netwerkpartners hebben als aanjager van vitalogie een voorbeeldfunctie. Het doel van een netwerkpartnerschap is om gezamenlijk tot concrete producten te komen, dat vitalogie op de werkvloer verder brengt. En waarmee we werkend Nederland vitaal & verbonden kunnen krijgen en houden. Het idee is dat al deze producten belangeloos met andere partners worden gedeeld.

Partners

Samenwerkings- & netwerkpartners

De netwerkpartners waar vanuit de vitalogie een connectie mee is:

NPDI
STAP naar gezonder
Vitaal Bedrijf

De samenwerkingspartners waar vitalogie een plekje heeft in de organisatie en waar o.a. gewerkt wordt met de Vitaliteitschijf van Vijf, Deze samenwerkingspartners zijn ambassadeur van het gedachtengoed en helpen het mee door te ontwikkelen:

de Bijenkorf
Cello Zorg
Eneco
Gemeente Almere
Gemeente Amsterdam
Gemeente Heusden
Gemeente Loon op Zand
Gemeente Rotterdam
Gemeente Venlo
Gemeente Waalwijk
Gerflor
GGD Hart van Brabant
   INretail
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Klimmer
KPN
Kuijpers
Maaskoepel
MBO College Hilversum
Onderwijsgroep Tilburg
Parmant scholen
Tielbeke
ZZG Zorggroep