Skip to content

Opleidingen

Verwonder je en dompel je onder in de wereld van Vitalogie!

Group of young people together outdoors in urban background
dag-van-de-vitalogie-01

Opleidingen

Bedenk samen creatieve oplossingen voor vitaliteitsuitdagingen. Die uitdaging ga je het beste aan na het behalen van je diploma tot Vitaloog®.

Een Vitaloog® is een vitaliteitsadviseur en vitaliteitscoach in één. Een vitaloog zet o.a. de vitaliteitsschijf van vijf in om individuen, teams en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit, zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen.

De opleiding tot vitaloog is een Post-HBO geaccrediteerde registeropleiding en wordt verzorgd door de Vitacademie. Binnen de Vitacademie kun je je ook verder specialiseren tot bijvoorbeeld Onderwijs- en Sportvitaloog. Daarnaast bieden ze diverse verdiepingsmodules en specialisaties aan.

Vitalogie-20

Opleiding Vitalogie

De Post-HBO geaccrediteerde registeropleiding tot Vitaloog past helemaal bij jou als je je betrokken voelt bij de vitaliteit van organisaties en de duurzame inzetbaarheid van mensen binnen die organisaties. Jij wilt voor duurzame gedragsveranderingen zorgen bij mensen, zodat zij zich gelukkiger, fitter en meer in balans voelen. 

Duur: 20 dagen

training vita_vk

Training Vitalogie 

Als jij je écht wilt verdiepen in het vakgebied Vitalogie en het tegelijkertijd helemaal zelf wilt doorleven, biedt onze adviespartner Vitalogisch deze unieke training aan.
Tijdens deze intensieve en efficiënte training, ga je met een team van professionals in vier dagen tijd in een snelkookpan het vakgebied uitdiepen. Je omringt je met boeiende vakgenoten en wordt geïnspireerd door onze deskundige vitalogen.

Duur: 4 dagen

Vitalogie-6

Workshop Vitalogie

In de workshop “De energie van Vitalogie” maak je op interactieve wijze kennis met de holistische benadering van vitaliteit. Het geeft inzicht in welke energiebronnen je tot je beschikking hebt om fitter en vitaler te worden. Een bekend gezegde vertelt ons niet voor niets dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden! Deze workshop is gericht op ervaren en op doen, je gaat met meer energie naar huis dan dat je gekomen bent.

Duur: +/- 3 uur

klaas lezingvk

Lezing Vitalogie

In de lezing / masterclass “De energie van Vitalogie” neemt een vitaloog je mee in de wereld van de vitalogie. Energieke, vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen. Het is een ambitie van veel bedrijven, zeker nu duurzame inzetbaarheid zo’n belangrijk onderwerp is. Maar hoe bereik je dat? Hoe creëer je energie binnen je team en hoe laat je die stromen? 

 

Duur: +/- 1 uur