Skip to content

Kennis

We streven ernaar om zoveel mogelijk kennis en inspiratie over Vitalogie te verspreiden en te delen, met als doel een breder begrip te bevorderen.

Vitalogie_Groep 6
foto-boek-impressie-Vitalogie

Boeken

“Wie schrijft die blijft”, is een bekende uitspraak. Wij maken er graag van “Wie leest die blijft”. Waarom? Het voed je hersenen, houdt de zaag scherp en verrijkt je kennis. En je kunt er een leuk gesprek met vrienden en collega’s over voeren bovendien. Laat je door onze Vitalogie boeken inspireren om van vitaliteit een prioriteit te maken.

Kennis

Magazine

Sta je helemaal aan na het lezen van onze vitalogie boeken en wil je jouw organisatie en jezelf blijven inspireren op dit vlak? Abonneer je dan op Vitalogie Magazine zodat jij en je collega’s gevoed blijven met actuele vitaliteits-onderwerpen zoals zingeving, veerkracht, verbinding, generatie-management, etc.

Kennis

Blogs

Wil je regelmatig geïnspireerd worden over hoe jij de vitaliteit binnen jouw organisatie kan bevorderen, hoe je een vitaliteitsbeleid opzet, hoe je vitaliteit kunt meten of welke subsidies er mogelijk zijn? Lees dan onze blogs. Ze staan boordevol informatie en handige tips om met vitaliteit aan de slag te gaan.

Kennis

Toolbox

Samen met de experts van Vitalogisch hebben we diverse praktische middelen ontwikkeld zoals de vitascan, leefstijlscan, teamscan, werkgelukscan, stappenplan voor het organiseren van een vitaliteitsweek, etc. Ze zijn gratis te downloaden en geven je een goede start om je vitaliteitsbeleid een invulling te geven.