Skip to content

Netwerk

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Daarom zetten wij graag ons netwerk in om tot inspirerende creaties te komen!

Netwerk
Netwerk

Info netwerk

Samen met het Nederlands Genootschap van Vitalogen en ons kennisnetwerk verspreiden we het gedachtengoed van Vitalogie. Door gebruik te maken van ons netwerk kunnen we mooie initiatieven ontwikkelen zoals de Nationale Vitaliteitsweek, De Dag Van de Vitalogie, Verkiezing Vitaalste Medewerker en Vitalogie Magazine.

Dit alles draagt bij aan het op de agenda zetten van het belang van het bevorderen van vitaliteit. We zijn altijd op zoek naar interessante samenwerkingspartners om ons netwerk te verbreden en te verdiepen. Geïnteresseerd om aan te sluiten? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend en inspirerend gesprek.
 
Netwerk

NGvV

Het genootschap van vitalogen is een genootschap dat als doel heeft het gedachtengoed ‘Vitalogie’ te promoten en de kennis erover te verspreiden en populariseren. Het Nederlands Genootschap van Vitalogen is de beroepsvereniging van vitalogen in Nederland….

Netwerk

Partners

We werken graag samen met kennis- en netwerkpartners zodat we het verspreiden van het gedachtegoed vitalogie optimaal kunnen uitdragen.

Onze netwerkpartners hebben als aanjager van Vitalogie een voorbeeldfunctie….

Netwerk

Vitalogie plein

Vitalogie Plein dè plek waar je van vitaliteit een prioriteit maakt! Een integraal vitaliteitscentrum voor werkgevers en werknemers. Alles voor jouw fysieke, mentale, sociale en spirituele welzijn onder één dak op één van de mooiste plekken van Eindhoven….

Netwerk

Vragen?

Veel gestelde vragen met betrekking tot Vitalogie.