Skip to content

Vitalogie Plein

Vitalogie Plein is dè plek waar je van vitaliteit een prioriteit maakt! Een 1.500 m² integraal vitaliteitscentrum voor werkgevers en werknemers. Alles voor jouw fysieke, mentale, sociale en spirituele welzijn onder één dak en ook nog eens op één van de mooiste plekken van Eindhoven.

Group of young people together outdoors in urban background

Goede pleinen worden gemaakt door mensen die er komen, er zo betekenis aan geven! Een plein krijgt betekenis door het handelen en de verhalen van mensen.

Bij Vitalogie Plein kun je met zelfstandige professionals werken aan jouw fysieke-, mentale-, sociale- en spirituele welzijn. Alles wat kan bijdragen aan meer vitaliteit in jouw werk & leven zodat je meer uit jouw loopbaan en leven kan halen, vind je in dit 1.500 m2 integraal vitaliteitscentrum van Nederland, gevestigd te Eindhoven.

Vitalogie Plein is gemakkelijk te bereiken en je kunt er vrij parkeren. Er is uiteraard goede koffie, lekkere thee en gratis Wifi. Er is een lift aanwezig, de meeste vergader- en trainingsruimten bevinden zich op de 1e en 2e etage.

De voordelen van een integraal vitaliteitscentrum
Het unieke concept van het Vitalogie Plein biedt voordelen voor iedereen. Als professional kan je gebruik maken van volledig ingerichte ruimten met alle voorzieningen die je nodig hebt. Daarnaast werk je met anderen samen aan de gezondheid van je cliënten. Kennisdelen en intervisie wordt zo heel gemakkelijk.

Voor jou als cliënt heb je allerlei verschillende deskundigen onder een dak. Fysieke trainers, mentale coaches, vitalogen, voeding- en leefstijldeskundigen kunnen er samen voor zorgen dat je lichaam en geest in topconditie brengt en houdt. En met een beetje slim plannen hoef je er maar één keer voor de deur uit.

 

Wil je gebruik maken van de faciliteiten van het Vitalogie Plein? Stuur dan een mail naar aandacht@vitalogie.nl.