Skip to content

Actueel

Vitalogie is volop in ontwikkeling, ons netwerk ook! Wil je elke maand het laatste nieuws in je mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De laatste nieuwtjes en publicaties over vitalogie vind je hieronder.

Actueel
Actueel

Dag van de Vitalogie

De dag van de Vitalogie is dè dag waarop je je extra bewust mag zijn van je goede voornemen waar je op 1 januari vol goede moed mee gestart bent. Ben je nog steeds op het goede spoor of  inmiddels afgehaakt? Als je nog op het goede spoor zit, gefelici-teerd! Mocht dat laatste het geval zijn, geen stress je bent niet de enige. 

NVW

Vitaliteitsweek

Een week lang aandacht voor vitaliteit. Ieder jaar in de laatste volle week van september vindt de Nationale Vitaliteitsweek op het Vitalogie Plein in Eindhoven plaats. Naast een fysieke versie bieden we in samenwerking met EnergyPlatform ook een online versie van de vitaliteitsweek aan.

Actueel

Vitaalste medewerker

Het zijn de mensen die het verschil in een vitale organisatie maken, zij zijn immers het fundament van een organisatie. Dus heel logisch dat er een verkiezing Vitaalste Medewerker van het jaar moest komen. Daarnaast creëren we hiermee ambassadeurs die samen met ons vitaliteit op de agenda van werkgevers plaatsen.